Осіння дегустація!

Зважаючи на те, що в Україні картопля не лише вважається другим хлібом, але й найчастіше вживається у свіжому виді, з 22 жовтня по 1 листопада на кафедрі біотехнології та фітофармакології під керівництвом її завідуючого проф. Подгаєцького А. А. проводилась дегустація варених бульб сортів, вихідного селекційного матеріалу картоплі.

Оцінювали консистенцію бульб, їх розварюваність, водянистість, борошнистість, запах, потемніння після варіння та смак. Отримані дані дозволять вибирати сорти для харчування  згідно уподобань споживачів.

 Крім співробітників кафедри активну участь у дослідженні взяли студенти факультету агротехнологій та природокористування: Буйвал Олексій – АГР 1601-1, Лисенко Максим,  Бараннік Дмитро, Костюк Владислав, Адамчик Євген АГР 1702-1, Бережний Максим, Дмитренко Вадим  ЗР1701-1. Це їх перший досвід у проведення досліджень з картоплею.

 IMG_20181029_123658.jpg - 2.50 MBIMG_20181031_121837.jpg - 2.73 MB

Дополнительная информация