З нагоди дня студента

Високі й низенькі, товстенькі й худенькі, темненькі й світленькі – всі вони, такі різні, навчаються на агрономічному факультеті. Минуло ще так мало часу, а першокурсників уже й не вирізнити у натовпі  вузівців. Вони швидко освоїли золоте правило студентства: «Проспав першу пару – на другу йти пізно!» Правда, у викладачів на це правило є відповідь: «Сесія покаже, хто скільки спав!» 

 Але до сесії далеко, тож зараз у новоспечених спудеїв інший головний біль: «Як відсвяткувати перший у житті день студента?». Ось що вони розповідають про свої плани на свято й уявлення про студентське життя.

Світлана Єльнікова, еколог:

-          Студент – це людина, яка впевнено дивиться вперед. Це той, хто йде до своєї мрії і якщо на його шляху виникають якісь проблеми, або оминає їх, з вигодою для себе, або перекладає на когось іншого. На факультеті життя яскраве та динамічне, і я ні на мить не пошкодувала про те, що обрала саме цю спеціальність в стінах СНАУ. А що стосується дня студента, то ми підемо до магазину та купимо сік, печиво, цукерок та разом із куратором будемо «готуватися до сесії».

Сергій Говорушенко, еколог:

-          Студент - це той, хто з легкістю долає всі перешкоди, тому від самого першого дня я відчув себе одним із них. Стосовно факультету, то я можу сказати, що він є найкращим і допомагає нам розкритися, як особистостям. А якщо виникають якісь негаразди, то подолати їх нам допомагають старшокурсники і викладачі. Цей день студента буде незабутнім, проте як саме ми будемо його відзначати, ще не вирішили.

Іван Бондарєв, агроном:

-          Студент - це та особа, яка хоче все й одразу: і сесію закрити, і самостійні з модулями вчасно здати, і просто гарно провести вільний час, якщо він залишився. Як тільки я переступив поріг цього вишу, одразу відчув життя студента та себе в ньому. Агрофак я вважаю найкращим серед інших, тому що тут не існує граней між студентом та деканатом, всі як одна сім’я. А на це свято наша група разом з куратором піде в боулінг гамселити кеглі!

Сніжанна Іванова

    

Дополнительная информация